Våra lägenheter i Kroatien

Stora lägenheten

Stora lägenheten

Vår största lägenhet i huset, med plats för 12 personer. Lägenheten har tre sovrum, ett med en dubbelsäng , en med dubbelsäng + våningssäng och ett med tre våningssängar. Lägenheten rymmer också ett fullt utrustat kök med diskmaskin, micro med mera.

x 12

Från 13,600 kr per vecka

Läs mer
Nedre lägenheten

Nedre lägenheten

Denna lägenhet är vår näst största lägenhet med plats för 8 personer. Den ligger i vår källarvåning, men har fönster i alla rum. Lägenheten har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två våningssängar. Vardagsrummet har även en bäddsoffa för två personer. Lägenheten rymmer också ett fullt utrustat kök med diskmaskin, micro med mera, samt ett nyrenoverat badrum.

x 8

Från 9,900 kr per vecka

Läs mer
Lilla lägenheten

Lilla lägenheten

Detta är vår mindre lägenhet med plats för 4 personer. Den ligger i ett eget hus på gården. Lägenheten har ett gemensamt sov och allrum med en våningssäng samt en bäddsoffa. Lägenheten rymmer också ett bra utrustat kök med kyl, spis, micro med mera, samt ett badrum med dusch och toa.

x 4

Från 7,200 kr per vecka

Läs mer
Studio

Studio "Västra flygeln"

Denna lägenhet är vår minsta lägenhet med plats för 2 personer. Den ligger en våning upp i huset. Lägenheten har ett gemensamt sov och allrum med en dubbelsäng. Lägenheten rymmer också ett bra utrustat kök med kyl, spis, micro med mera, samt ett badrum med dusch och toa.

x 2

Från 4,900 kr per vecka

Läs mer